Алкохола ли е единствения виновник за катастрофите по пътищата?

В днешното забързано ежедневие, хората са толкова заети, че изобщо нямат време или желание да се замислят над важните неща от живота. Много хора застават зад волана след като са пили алкохол и то над разрешените от закона количества.

През последните годините все повече млади хора умират по-пътищата, а това наистина е жалко. Причина за повечето катастрофи са не невнимание или липса на опит, а влиянието на алкохола върху способностите на водача да шофира. Повечето млади хора не се замислят над тези аспекти от живота, а те могат да окажат не само трайно, но и фатално въздействие върху тях.

Повечето шофьори смятат, че ако не ги хванат да шофират докато са под въздействие на алкохол, това не се счита за нарушение. Понякога дори претърпяването на злополука не им служи за урок. Дали това е резултат от липсата на хуманност в повечето хора, или пък на тяхното небрежие, това никой освен тях самите не може да знае.

Живеем в съвременен свят, в който всяко затруднение има решение. И шофирането в нетрезво състояние също не прави изключение. Когато Ви се наложи да се приберете след като сте пили, значително по-добро решение е да се доверите на екип от опитни шофьори в лицето на Drink And Drive, които да откарат Вас и автомобила Ви вкъщи, отколкото Вие самите да заставате зад волана.

Наличието на такъв тип услуги е не само предпазна мярка за безопасност на Вас самите, но и на близките Ви и на останалите водачи на пътя. Ако всеки шофьор стане малко по-отговорен може би света би бил малко по-добър и жертвите на шофирането в нетрезво състояние много по-малко.

Следващия път преди да застанете зад волана помислете както за себе си, така и за семейството си чакащо Ви вкъщи. Не позволявайте едно лекомислено решение да даде отражение върху целия Ви живот.

Доверете се на професионализма на You Drink and We Drive.


статията е публикувана на 26.04.2016 16:13:37