Консумация на алкохол - няколко водещи последици

Живеем в изключително динамичен свят, в който рядко имаме възможността да се замислим над една или друга последица от своите действия. Именно това е и обекта на днешната ни публикация.

Мнозина смятат, че консумацията на една напитка не би могла да доведе до сериозни последици. Това на практика далеч не е така и Вие ще се убедите още сега.

Консумацията дори и на една алкохолна напитка може да Ви превърне не само в жертва, но и в насилник и дори убиец. И не мислете, че това са просто празни приказки, тъй като не са.

Когато сте уморени, разстроени или просто в недобра кондиция дори и една напитка би могла да Ви „закове“, а заставайки зад волана в това състояние рискувате не само собствения си, но нечии чужд живот. Нима бихте искали точно това? – едва ли.

Постоянно се превръщаме в свидетели на нелепи катастрофи, чието предотвратяване би било напълно възможно, ако участниците не бяха консумирали алкохол. Алкохолът има отпускащо действие и това е безспорно, но нека сега разгледаме до какво може да доведе консумацията му:
  • Катастрофи
  • Семейни скандали
  • Нарушение на законите
  • Представяне в не добра светлина
  • Както и много други

Катастрофите са напълно предотвратими и сега ще наблегнем именно на това. В днешно време почти всичко има решение, в т.ч. и катастрофите.

Възползвайки се от така нашумялата през последните години услуга - Drink and Drive, Вие гарантирате не само безопасното си прибиране у дома, но и си спестявате куп други неприятни от пияното шофиране последици.

Не бъдете несправедливи както към себе си, така и към семейството си заставайки зад волана пили. Не рискувайте своя, както и нечий чужд невинен живот.

Избирайки Drink and Drive Вие получавате много повече отколкото дори предполагате, получавате – сигурност, спокойствие, дискретност, безопасност, професионализъм, както и експресно обслужване.

Екипът на You Drink We Drive винаги остава на Ваше разположение.


статията е публикувана на 29.09.2016 16:39:32