На път към вкъщи - 3 възможности

Били сте на парти? Прекалили сте с алкохола? Трябва да се приберете вкъщи? В такъв случай, не заставайте зад волана, а помислете за алтернативните варианти пред Вас.

Възможностите пред Вас са няколко и ето какви са те:
  • Услуга Drink and Drive – тази услуга се появи сравнително скоро в България, но само за няколко години печели доверието на водачите. Избирайки тази услуга Вие получавате сигурен и надежден шофьор, който да откара не само Вас, но и автомобила Ви у дома. Избирайки този вариант Вие осигурявате не само своята, но и безопасността на останалите водачи и пешеходци на пътя.
  • Помощ от приятел – разбира се, че този вариант е сред най-добрите. В случай, че наблизо живее Ваш приятел или познат, на който имате доверие, то не се колебайте да му позвъните и да го помолите за помощ. Така Вие ще се приберете безопасно и успешно, незастрашавайки своя или нечий чужд живот.
  • Такси – този вариант до известна степен би бил удачен. В случай обаче, че не желаете да оставите автомобила си без надзор, то той не е идеалния за Вас.

Това са само три от вариантите измежду които можете да изберете. В случай, че изберете първия вариант, единственото което трябва да направите е да позвъните и заявите своята Drink And Drive услуга на посочения телефон.

При положение, че все още имате колебания дали тези варианти са подходящи за Вас, то помислите какви биха били последствията, ако не се възползвате от тях. Несъмнено отговора ще Ви даде яснота за избора на правилно решение.

В моменти на пиянство е редно да помислите не само са себе си, а и за семейството си чакащо Ви тревожно вкъщи. Не забравяйте, че понякога едно погрешно решение може да бележи не само собствения Ви живот, но и този на останалите. Подхождайте отговорно, не застрашавайте нечий чужд живот заради своята собствена неразумност.

Избирайки Drink and Drive, Вие печелите много повече отколкото предполагате. Вие печелите спокойствие, безопасност и сигурност.

Навярно Ви е омръзнало да слушате за поредния случай, в който пиян шофьор е загинал на място и отнел или застрашил още няколко чужди живота. В случай, че неискате и Вие да се превърнете в участник в подобен случай, бъдете разумни и се доверете на You Drink We Drive.


статията е публикувана на 26.05.2016 14:33:43