Шофиране в нетрезво състояние – заложете на план Б

Шофирането под въздействие на алкохол е сред най-сериозните проблеми, които трябва да реши нашето общество. Статистиката сочи, че в последните години катастрофите причинени поради употреба на алкохол се повишават. Водачите не се притесняват нито от възможните глоби, нито пък от това, че застрашават живота си.

Знаете ли, че на всеки седем смъртни случая поне един включва участие на пиян шофьор? Дори и да не надвишавате допустимата норма на алкохол в кръвта, това далеч не значи, че сте в състояние да шофирате. Добре е да не забравяте, че колкото повече консумирате, толкова повече увеличавате шанса си да се превърнете в един от участниците в пътния инцидент.

Често дори и една напитка може да повлияе на Вашата преценка и способност за шофиране. В случай, че Ви предстои да шофирате най-безопасно за Вас и околните е да не консумирате алкохол. Ако все пак го направите, то непременно си осигурете план Б – било то чрез използването на услугата Drink and Drive или друго. Какъвто и вариант да изберете, той несъмнено не бива да включва управлението на автомобила Ви.

Живеем в 21-ви век, където всеки проблем си има своето съпътстващо решение. Шофирането в нетрезво състояние също не е изключение. Вече не е необходимо да се притеснявате както за себе си, така и за автомобила си. Избирайки услугата You Drink We Drive, Вие си осигурявате сигурен и надежден транспорт. Освен това, цената на услугата е доста достъпна, което сигурно ще Ви изненада.

В случай, че не желаете да пожертвате някой друг лев в името на безопасността си, използвайки услугата Дринк Енд Драйв, то поне можете да позвъните на близък или приятел, който да се погрижи за Вас и Вашия автомобил, откарвайки Ви безопасно до дома.

Често една неразумна постъпка, може да рефлектира върху целия Ви живот, затова не шофирайте пили. Не бива да позволявате това да се случи и с Вашия живот. Не оставяйте живота си на случайността.


статията е публикувана на 27.10.2016 11:38:36