Шофьора на компанията - вече не

Писнало Ви е да сте шофьора на компанията? Искате и Вие да се забавлявате наравно с тях? В такъв случай услугата Drink & Drive е точното решение за Вас.

Една от основите причини за все по-нарастващия брой произшествия по пътищата е именно шофирането под въздействието на алкохол. Много младежи подценяват въздействието на алкохола върху шофьорските им способности и точно това е една от водещите предпоставки те да продължават да застават пили зад волана.

Понякога неразумното поведение може да доведе до много повече от няколко огънати ламарини на автомобила Ви. Шофирането под въздействие на алкохол може да Ви лиши от много повече отколкото дори подозирате. Може да отнеме живота Ви, да разруши семейството Ви, да отнеме нечий чужд живот или дори няколко. Нима не се замисляте заставайки зад волана пили колко много всъщност рискувате?

Понякога всичко, което е необходимо за едно пътно-транспортно произшествие е секунда невнимание, а алкохола предизвиква именно това. В резултат на продължителния запой, организма Ви не само престава да работи както трябва, но и забавя някои от двигателните Ви способности като например: координация, зрение, възможност за реакция в стресови ситуации и други.

Навярно сте чували, че комбинацията на алкохол и енергийна напитка тушира влиянието на алкохола, но това всъщност е мит. Макар кофеина съдържащ се в енергийната напитка да Ви кара да се чувствате по свежи и ободрени, тя далеч не премахва пагубното влияние на алкохола върху шофьорските Ви умения и преценка.

В случай, че Ви се налага след дълъг и продължителен запой да откарате Вас и приятелите си у дома, то не го правете, а потърсете помощта на професионалистите от You Drink We Drive. По този начин Вие гарантирате не само своята, но и безопасността на приятелите и автомобила си.

Макар автомобилите да са просто вещи, едва ли бихте желали да се лишите от тях заради една пиянска вечер.


статията е публикувана на 06.06.2016 10:49:12