Ситуации, които никога не бива да допускаме

Лятото е в разгара си и именно сега стават най-много катастрофи. Дали това се дължи на безразсъдното поведение на повечето шофьори, заставащи зад волана пили или на друг фактор, това предстои да разберем.

Постоянно чуваме за поредната катастрофа взела не малко жертви. За да предотвратим броя на смъртните случаи и намалим риска от катастрофа е редно да погледнем малко по-сериозно на нещата.

Ако не искате и Вие да се превърнете в поредната жертва на пътя в следствие на шофиране в нетрезво състояние, то не допускайте следните ситуации:
  • Никога не шофирайте пили. За да избегнете тази ситуация или предварително си осигурете шофьор, или използвайте услугата drink and drive.
  • Никога не допускайте смесването на алкохол с лекарства или други упойващи вещества. Не бива да ги смесвате, тъй като често ефекта от тях може да бъде смъртоносен.
  • Никога не надценявайте възможностите си особено когато сте пили.
  • Никога не смесвайте алкохол с енергийни напитки. Макар смесвайки ги да се почувствате по-трезви далеч не сте такива.
  • Никога не смесвайте и не редувайте няколко типа алкохол. Дори и да не сте консумирали много, то знайте, че консумираното ще е достатъчно, за да застраши Вашия или живота на останалите.
  • Никога не се доверявайте на приятел или познат, който видимо не е в състояние да шофира.

В случай, че искате да научите малко повече за услугата drink and drive, то сега е момента да го направите.

Нека сега Ви разкажем и малко по-подробно за услугата. В случай, че я изберете Вие получавате сигурен и надежден превоз, както за Вас, така и за автомобила Ви, като всичко това се случва абсолютно дискретно. Услугата е достъпна 24/7 на територията на София. Избирайки екипа на You Drink We Drive Вие гарантирате не само своята, но е безопасността на всички останали пешеходци и водачи на пътя.


статията е публикувана на 17.08.2016 16:10:33